Zábavné odpoledne s Charitou Kopřivnice jako poděkování TKS 2024

Už tuto sobotu 13.4.2024 CHarita Kopřivnice pořádá zábavné odpoledne od 14:00 do 18:00 hodin v Katolickém domě v Kopřivnici pro všechny koledníky i pro koordinátory TKS 2024.

Drazí kolednící i koordinátoři,

chtěla bych vám upřímně ještě jednou z celého srdce poděkovat za vaši neocenitelnou pomoc při letošní Tříkrálové sbírce 2024 a zároveň vám připomněla, že tuto sobotu 13.4.2024 budeme mít zábavné odpoledne od 14:00 do 18:00 hodin v Katolickém domě v Kopřivnici pro všechny koledníky i pro koordinátory. Rodiče doprovodit děti mohou, vše platí jako loni.

Vše je také vyvěšené na Facebooku Charity Kopřivnice. Na tuto akci jsou objednané také autobusy, které mohou děti využít a dopravit se s nimi ze svého bydliště na akci a zpět. V příloze vám posílám jízdní řád autobusů odkud budou vyjíždět a celkovou trasu, kudy pojedou, včetně časů. V každém autobuse bude přítomen pracovník Charity, který bude dohlížet na děti a trasu. Na zpáteční cestě pojedou už děti sami - bez charitního pracovníka. Autobusy budou svážet dětí také po stejné trase zpět domů - po skončení akce. Občerstvení máme zajištěné i bohatou tombolu. Budeme se na všechny moc těšit.

Jízdní řády autobusů

S pozdravem a přáním pěkných dní

Bc. Simona Přechová, DiS. - ředitelka